Annons
Annons

Liten rapport från Bokmässan!

Den här helgen har det varit bokmässa för mig! Verkligen! Jag har varit på plats alla fyra dagarna.

Första dagen lagade jag gratänger ur min kokbok: Härliga gratänger. De andra dagarna pratade jag gratängbok och caféguide. Inte hela tiden.

Annons

Jag var på middag med förlagen, det var mycket trevligt. Jag träffade en gammal kompis från grundskoletiden som numera forskar i arkeologi och som skriver i Svenska Dagbladet. Har inte sett henne på över 30 år. Jag glömde tacka henne för inspiration till studier och kärlek till kunskapen. Kanske du läser här? Tack Ida.

Jag var på föredrag med Lena Andersson, där hon skulle ge mig svaret på frågan om potatisen har en själ. Lena pratade mest om skuld, förlåtelse och konstaterade att det radioprogram som hon medverkar i verkar vara hotat (ja så är det varje år tydligen). Jag gillar henne fastän hon inte svarade på frågan. Lena har en fantastisk röst, bara en sådan sak.

I väntan på Lena och potatisfrågan stod jag i vägen för KG Hammar. Han gav mig ett fint leende när jag flyttade på mig. Han är en bra människa, hann jag tänka. Jag såg många andra kändisar: Leif GW Persson, Eva Bonnier, Gunnel Carlsson, Jessica Gedin, Martina Haag, Jonas Hallberg, Jan Guillou, Olof Lundh, Jan Malmsjö för att nämna några. Någon av dem hade jättefina glasögon, någon annan var lika cool som alltid och en tredje var till och med snyggare än på TV. Nu säger jag inget mer:)

Jag var uppe vid kockscenen för att kika på de kokböcker som gjorts, det var ju det jag skulle skriva om här på bloggen, egentligen…. Mycket vego i år också och extremt mycket olika dieter blir min rapport. Paleo, mat och hormonell balans och mat vid olika blodgrupper ska det vara i år.

Vi får se vad det ska vara nästa år.

bokmassa

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar