Annons
Annons

Lunch på stan

Idag har jag lämnat in deklarationspapprena till revisorn och eftersom det är en del jobb med deklarationen när man är egen företagare så brukar jag fira det med lunch på stan. Så idag åt jag och kusinen på en ganska ny italiensk restaurang på Tegnersgatan inne i Göteborg som heter Fratelli Gridelli. Restaurangen ligger mitt emot Svenska Mässan. Egentligen kan man nog säga att det är en kombinerad restaurang och lite av livsmedelsbutik för de har en hel vägg med italienska matvaror. De säljer pasta, tryffelolja, kakor, kaffe ja allt italienskt du kan tänka dig.

Annons

007

008

009

Jag åt en jättegod pastarätt med kronärtskockor, pancetta och grädde och på det en chokladkaka och kaffe. Lite liten portion kan jag tycka för det var så där gott så man ville bara skyffla in och det gick ju inte riktigt. Personalen var väldigt trevlig och stället kändes mycket Italien så dit kommer jag att  gå igen!

011

012

Å här är jag!

Å här är jag!

 

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar