Annons
Annons

Morsdagstårtor i rutan!

Igår var jag med i TV4 s Nyhetsmorgon och bakade tre tårtor till Mors dag. Det var jätteroligt, fast lite pirrigt också förstås! Jag åkte upp till Stockholm lördag eftermiddag med värsta packningen. Jag hade med en stor resväska med allt som behövs för att göra tre tårtor, allt för att vara säker på att allt skulle finnas. Tårtformar, bunkar, elvisp, stavmixer, tårtpapper och ja allt. Hanna på förlaget hade fixat med alla ingredienser. Så klockan 5 gick jag upp för att klockan 6.15 infinna mig i TV4 s studio på Gärdet. Då var det bara att,  med stor hjälp av Hanna, förbereda inför baket! Klockan 8.10 stod jag i studion och bakade och pratade med Jenny Strömstedt. Ni ska veta att 4 minuter går fort, mycket fort. Sedan var det en längre paus då jag hade tid att förbereda inför nästa medverkan och så rullade det på. Det var jätteroligt och ja man får lite mersmak…men men. Sist av alla gäster kom fina Kitty Jutbring som fick äta av min Tarte aux pommes som är veganvänlig för jag bakar den på margarin. Till hennes stora lycka då hon är vegan! Titta på min medverkan HÄR

Annons

Tre%20smaskiga%20t%C3%A5rtor%20till%20Mors%20dag

Recepten kan du läsa på min ”privata” blogg HÄR

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar