Annons
Annons

När sambon bunkrade jordnötsringar!

Såg på Facebook idag, att man ska sluta sälja jordnötsringar.  Jordnötsringar är det i särklass godaste snackset. Ja till och med godare än ostbågar, som jag är galet förtjust i! Ja då förstår ni.

I panik ringde jag sambon: -De ska sluta göra jordnötsringar, du måste köpa 10 påsar, minst, sa jag lite småhysteriskt. -Ok, ok svarade sambon. En halvtimme senare stod sambon i dörren med stora papperspåsar fyllda med jordnötsringar. Nu blev jag betänksam. Här var något som inte stämde. Jag hade sett framför mig hur människor vallfärdade till affären och köpte upp alla påsar med jordnötsringar som fanns i hyllan. Hur kunde sambon få tag på så många?

Annons

Jag gick tillbaka till Facebook och upptäckte att jag läst för fort och reagerat utan eftertanke. Det är bara en fabrikant av flera som ska sluta med jordnötsringar.

Nu har vi jordnötsringar för hela vintern och sommaren och hösten är också räddad 😉

jordnotsringar

LÄS OCKSÅ

(25)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar