Annons
Annons

Nästa sommar

Jag och fotograf Annika har under måndagen och tisdagen plåtat matjobb som ska gå i Allas nästa sommar. På måndagen var det rätter med frukt i och igår var det dags för somriga långpannerutor.

Tanken med att fota året innan är ju att man vill att det ska se så somrigt ut som det bara går. Igår var vädret lite svajigt. De hade sagt att det skulle bli regn men å andra sidan skulle det bli regn idag onsdag också (ja vi hade bestämt att om väderleksrapporten såg för dålig ut på tisdagen så kunde vi fota på onsdagen istället). Så det var att välja en av dagarna och hoppas på det bästa.

Annons

Så igår förmiddag gjorde jag fyra långpannerutor innan Annika kom klockan 11. Jag får ofta frågan om vilket som är roligast – att göra middagsrecept eller bakrecept. Jag kan faktiskt inte välja, jag gillar båda två och just möjligheten att få göra båda är en bra mix. Men, och det finns ett trevligt men här, ni anar inte vilken skön kontemplativ känsla det är att baka tex fyra bullsorter eller fyra långpannerutor på raken så som jag får göra i mitt jobb. Jag hamnar i ett  avslappnat väldigt trevligt tillstånd. Jag kan rekommendera det:)

Ni kanske undrar hur det gick med vädret igår? Jo det gick bra, det kom en skur när vi skulle fota det andra bakverket men snart sken solen igen. Solen var faktiskt i starkaste laget så Annika fick hänga upp en gardin som fick skugga rutorna. Här är lite foton.

Det behövs många ägg

Det behövs många ägg

070

Långpannan måste mätas!

 

Blondies

Blondies

Godsaker i rutorna

Godsaker i rutorna

Gardinen får skugga

Gardinen får skugga

Fotografen riggar

Fotografen riggar

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar