Annons
Annons

Nästan nytt café på Österlen

För ett år sedan fick jag  tips från de som driver vandrarhemmet i Haväng om ett nytt café i Komstad (Österlen). Och cafétokig som jag är så har jag haft planer på att åka dit allt sedan dess men det har liksom inte blivit av förs nu i fredags.

Annons

Drömbageriet heter cafét och ligger i en liten by som heter Komstad. Enkelt förklarat någon km norr om vägen mellan Tomelilla och Simrishamn, inte så långt från Gärsnäs. Cafét ligger i en gammal skola och är gulligt med ovala bord och röda stolar. När vi var där hade en fotograf vernissage och det bjöds på cider och chips.

Man kan köpa bullar, drömmar (därav namnet på stället) och soppa. Säkert fler saker som jag inte kommer ihåg. Det är kul för de har öppet från torsdag till söndag året runt! På söndagar är det afternoon tea, kolla på nätet.

Dessvärre kan jag inte visa några bilder därifrån i detta nu, men jag lovar det kommer till veckan!

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar