Annons
Annons

Österlens bästa affär!

Snyggt glasskåp för ca 7000 kr

Idag har jag varit i Österlens bästa affär. Ja iallafall om du frågar mig. Den heter Mellby 11 och ligger i Södra Mellby gamla skola som i sin tur ligger alldeles vid riksväg 9 några kilometer söder om Kivik (mot Simrishamn).

Annons

I huset som är stort och vitt finns också en restaurang som serverar mat, mackor och fika. I bottenvåningen finns en affär som säljer saker från Vietnam och en våning upp finns en hantverksbutik. Vägg i vägg med hantverksbutiken ligger min favoritbutik här nere: Mellby 11.

 

Södra Mellby skola

De säljer nya inredningssaker tillsammans med antikviteter. Antikviteterna är av hög klass och ofta till vettiga och helt ok priser. De som äger butiken har god smak helt enkelt! Idag hade de flera jättesnygga byråer som jag skulle kunna tänka mig äga. Men de säljer också glas, koppar etc för bara någon tjuga. Om du är i trakterna kan jag absolut rekommendera ett besök.

Läs gärna mer HÄR

Ny keramik

 

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar