Annons
Annons

Otroligt häftig affär

Antikladan längs med 45:an.

Igår var jag i en otroligt häftig affär. Vi hade varit i min systers sommarstuga vid Vänern och på hemvägen stannade vi vid Antikladan. Det är en stor lada som ligger någon km norr om Lilla Edet längs med 45:an mellan Trollhättan och Göteborg. Jag har varit där en gång innan så jag visste ju lite grann vad som väntade mig.  Oj vilket himmelrike för en loppistokig person som jag. Stället är hur stort som helst, man skulle nog kunna beskriva det som ett varuhus fyllt av gamla saker och mycket av det är fina saker! Glöm gamla illaluktande lador fyllda med sånt som ingen längre vill ha. Det här stället är fräscht, de som äger det här gillar sina saker och mycket är faktiskt billigt. Vi var där i kanske 1 1/2 timme och jag gick runt med ett leende på läpparna hela tiden.

Annons

Kryddburkar...

Underbara!

De har mycket möbler, allt från 1700-tal till härlig 70-talsretro. Om du saknar en kryddburk till din samling är det här stället du kan hitta den på. Observera att de bara har öppet på lördagar och söndagar. Läs mer HÄR

Då kanske du undrar om jag hittade något? Jo det blev en liten bänk med en fantastiskt fin gammal vaxduk på, några grytlappar och ett salt- och pepparkar.  Jag hade kunnat tänka mig en och annan möbel också men dessvärre har vi inte plats för det. Tycker sambon ska jag väl tillägga:-)

Mitt fynd!

 

Här ser man vaxduken.

Känner att det svårt att beskriva detta underbara ställe i text, det måste upplevas!

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

3 kommentarer


 

Annons

Laddar