Annons
Annons

Rapport från Österlen

Igår var sambon på Österlen medan jag var hemma och jobbade med min nya kokbok. Med jämna mellanrum plingade det till i telefonen – det var sambon som skickade foto på var han befann sig. Lite grann för att han var sällskapssjuk, lite grann för att göra mig avis (gissar jag).

Annons

Först drack han kaffe och åt bulle på Byvägen 35 i St Olof. Byvägen 35 är ett trevligt café som jag skrivit om tidigare här på bloggen. Läs HÄR (Han köpte också ett jättegott surdegsbröd med havre som han tog med hem.)

En stund senare kom det foto från interiören på Brösarps gästgiveri. Sambon åt lunch omgiven av vackra tavlor, gula varma väggar och vita dukar. Han åt salladsbord, vällagad varmrätt och kaffe serverad vid bordet. Allt detta för en hundralapp.

Strax därefter skrev att han var på väg till Österlens Kött och Vilt för att köpa lammracks (han vet att jag älskar lammracks). Butiken ligger vägg i vägg med gästgiveriet så rapporterna kom tätt. Mitt uppe i lammracksköpet gick köttsågen sönder så det blev inget sådant kött meddelande han. Det blev de lammkotletter som låg uppskurna i disken istället.

Här kommer sambons foton från en stillsam mellandag på ett levande Österlen.

 

LÄS OCKSÅ

(17)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar