Annons
Annons

Riktigt bra restaurang i Göteborg

I lördags var jag och sambon, syrran, svågern och min kusin på en riktigt bra restaurang i Göteborg. Vi var på Bord 27. Jag har skrivit om det tidigare och det var väldigt bra den gången också.

Svågern hade läst om Bord 27 i en Stockholmstidning där det hade fått bra kritik så nu ville han dit. Bord 27 är en restaurang med höga ambitioner, det gillar jag. De lägger ner själ och hjärta i sin matlagning. Jag åt deras dagens trerätters för 390 kr. Till förrätt var det jordärtskockor på alla möjliga olika sätt. Till varmrätt serverades det råbiff (det blev lite mycket med råbiff som huvudrätt, bättre att äta den som förrätt) och som dessert fick jag brynt smörglass med nyponsoppa. Alltsammans var jättegott.

Annons

En bidragande orsak till  att jag gillar Bord 27 är att restaurangen är liten med få platser. Man får lite vardagsrumskänsla när man är där.

Det lär vara svårt att få bord, så boka några veckor i förväg om du har planer på att gå dit.

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(10)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar