Annons
Annons

Second hand i Köpenhamn

053

Vi avslutade sportlovet med att göra en liten minisemester till Köpenhamn. Jag har varit väldigt lite i Köpenhamn så det var liksom dags! Vi tog tåget tidigt på torsdag morgon och klockan 10.30 var vi framme. Iväg till hotellet med den lilla ryggsäcken och sedan låg stan framför våra fötter.

Annons

På torsdagen hann vi med en liten båttur och lite shopping på Magazin du Nord och lite till, återkommer till detta. Jag är som sagt dålig på Köpenhamn, har ingen koll alls, men vilken tur då att man kan läsa sig till mycket i sin iphone. Googlade på loppisar och fick veta att de har väldigt mycket loppisar från april och framåt (utomhus om vädret tillåter).

Uppe i Norrebro skulle det finnas en gata som heter Ravnsborggade där det skulle finnas massor av second hand affärer. Så på fredagen traskade vi från Nyhavn längs med Kongens have och över vattnet till Norrebro. Mycket riktigt där fanns det många loppisar. Av varierande kvalitet ska jag tillägga, en del hade mycket mög (som de säger i Skåne, skräp brukar vi andra säga) medan det var riktigt ordnat i andra affärer. Billigt var det väl inte men jag hittade 2 fina knallröda emaljkastruller som jag kommer att ha användning av.

055

På gatorna runt ikring fanns det också kyrkliga loppisar och Röda korset. Tog en sväng in där med men hittade inget.

En lite mer välordnad loppis!

En lite mer välordnad loppis!

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar