Annons
Annons

Sillaluckan i Kivik

Man kan tro att jag bara fikar men så är det förstås inte:) I tisdags blev det ett sedvanligt besök vid sillaluckan i Kivik, alltså Buhres fisks gatuköksliknande servering nere i hamnen i Kivik. Det brukar bli ett besök där varje sommar.

Annons

Kivik

I Buhres sillalucka kan man bland annat köpa stekt sill (jag skulle kalla det stekt strömming men här nere säger man sill) och potatismos, stekt sill på rågbröd, räkburgare, friterad bläckfisk och laxtallrik. Förr har jag ätit sillaburgare här men jag är osäker på om de hade det i år. De har också en burgare gjord på kött såg jag nu ifall någon i sällskapet inte gillar fisk.

Kivik

Kivik

Gott var det iallafall och utsikten upp mot Vitemölla och Haväng är inte så tråkig den heller:)

Kivik

Kivik

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar