Annons
Annons

Småputtrigt om soppa!

Jag, sambon och sonen var hos min mamma i lördags. Hon fyllde år och hade lagat fisksoppa. Man kan gilla sin mamma av flera anledningar. Min mamma är en sådan person som köper veckotidningar och lagar de recept som är i tidningen. Hon är en av mina läsare med andra ord. Gissa om jag gillar det?

Annons

Fisksoppan som hon hade lagat var ett av mina recept. Hon hade bläddrat i senaste numret av Matmagasinet och sett en soppa som hon tyckte såg god ut och tänkt att den ville hon laga, sedan hade hon upptäckt att det var jag som gjort receptet. Lite gulligt tycker jag.

Inte nog med detta. När vi satt där och åt, upptäckte jag att hon hade en fin soppslev som jag kan använda som rekvisita i soppkokboken. Små nätta soppslevar som gör sig bra i en kokbok växer inte på trän ska ni veta:)

 

 

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar