Annons
Annons

Spännande på jobbet

Som matskribent måste man många gånger ligga lite före. Ska man göra rabarberrecept så måste man få tag på rabarber i mars. Eller ska man göra kantarellrecept så får man fixa kantareller på försommaren. Det där kan vara lite spännande, speciellt om det löser sig.

Annons

Igår och idag har jag haft ett sådant ”spännande” uppdrag. Jag ska göra makrillrecept åt en tidning och jag behöver färsk makrill till själva fotograferingen. Jag har vetat om det ett tag och jag har sett makrill hos fiskhandlarn så jag har tagit det med ro. Men igår när jag ”bara” skulle köpa själva fisken så stötte jag på patrull.

”Nej, vi har ingen makrill” sa fiskhandlare nummer 1. ”Vi kanske kan skaffa makrill men jag vet inget förs i morgon” sa  fiskhandlare nummer 2.

Gissa om jag blev glad när fiskhandlare nummer 2, nu på morgonen, hade fixat 3 kg makrill åt mig:)

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar