Annons
Annons

Sveriges bästa antikaffär?

Jag har skrivit om den tidigare men Antikladan norr om Lilla Edet, längs med 45:an, är så himla bra, att man kan skriva om den massor av gånger.

Jag och sambon var där i söndags. Jag håller på med en kokbok med gratänger och är i stort behov av fina, gärna gamla, gratängformar. Jag har fått tag på en del på loppisar men ska man göra en kokbok med drygt 50 rätter, ja då gäller det att ha många att välja på. Ja så kom jag på att Antikladan i Lilla Edet måste vara bästa stället att leta på.

Annons

Mycket riktigt, jag hittade 10 stycken formar som jag tyckte var fina och som förhoppningsvis kommer att passa i boken.

Antikladan har allt. Letar du efter retroprylar hittar du det där. Är du en Lisa Larssonsamlare kan du säkert hitta något fint eller behöver du en dörr har de det också. Affären är mycket stor, vi var där i dryga 2 timmar och det kändes som jag hade kunnat gå där ännu längre tid. Man kan hitta saker från 2 kronor och uppåt. En del är det loppiskänsla på men då är det prissatt därefter.

Nu när vi var där fanns det fina gamla skåp och klaffbord i allmogestil, sådant som är trendigt just nu. Butiken är fräsch och allt är prissatt.

Vid ingången hade de satt upp gamla konservburkar och livsmedelsförpackningar, mycket roligt att titta på för en nostalgiker som jag. Hela butiken är lite som ett museum.

Är du i trakterna är det absolut värt ett besök. Observera att de bara har öppet på lördagar och söndagar.

Fotot längst ner visar de prylar som jag köpte.

Antikladan Lilla Edet

gamla konservburkar

gammal konservburk

Antikladan

antikladan

gratangformar fran Antikladan

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar