Annons
Annons

Till Paris till Paris…

frankrike -12 077

Imorgon bär det av på novemberlovsresa till Paris. Det ska bli riktigt skönt. Jag har fått tips av en matskribentkollega här i Göteborg om bra restauranger i bla området St Germain så nu ska här utforskas. Jag har varit en del i Paris genom åren men det är ju stort och det hinner hända mycket mellan varven så tips kring det som gäller just nu är alltid extra välkommet. Om jag får bestämma blir det mycket mat, fika, besök på Gallerie Lafayettes matavdelning och kanske en och annan loppis. Ja så hoppas jag på att hitta fina och färggranna franska köksprylar.

Annons

Sedan blir det fotbollsmatch med Zlatan + co på fredag kväll. Jag överdriver inte om jag säger att jag lagt 3 timmar på att skaffa biljetter över nätet här idag. Det slutade med att en av oss (jag antagligen) får sitta en bit från de andra men men nu är jag iallafall expert på att boka fotbollsbiljetter på PSGs hemsida! Hör av er om ni behöver hjälp 🙂

Med andra ord – det blir lite uppehåll med bloggandet. Jag lovar massor med Paristips när jag är åter i början av nästa vecka. Kram på er!

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar