Annons
Annons

Tre saker som gör mig glad

Ni kanske undrar vad som gör en matskribent glad en tidig morgon i juni? Det finns säkert massor av saker att glädjas åt en tidig morgon i juni men just idag så vaknade jag av att sambon tömde diskmaskinen och det var som bomull för mina öron. Han tömmer ju den ofta va klart men när han gör det i samband med att en fotograf ska komma hit och plåta den mat jag lagat ja då blir jag extra glad i honom. Kanske vet han att han gör mig världens tjänst och att jag blir riktigt glad av detta, jag har bestämt mig för att det är så:)

Annons

min diskmaskin

Jag är ju svag för kakor och sådant och har något kilo för mycket runt magen men det är ju så gott! Och så här sista dagen innan semestern så måste man väl få ta både en och två bitar av den jättemumsiga tårtan som står i kylen och som jag bakat på tema yoghurt till Allas. Ja receptet kommer i Allas någon gång i september. Här kommer en liten bild på den, inte så tråkig va?!

Banoffee pie

Och för det tredje, i morgon drar jag och sonen på en kombinerad flyg- och tågluff till Italien. 10 dagar ska vi vara borta, jag har bokat hotell i Rom och Sorrento och hoppas även på en båttur till Capri och dagsutflykt till Pompeji. Utsikten från Sorrentohotellet har ni här (ja det är så det ser ut på nätet i vart fall). Med andra ord jag kommer inte blogga de närmaste 10 dagarna men jag lovar att det kommer en utförlig rapport när jag kommer hem. Ciao!

Sorrento

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar