Annons
Annons

Trendig restaurang i Göteborg

I måndags var jag och 2 väninnor på den nya restaurangen Taverna Averna på Tredje Långgatan i Göteborg. Den ligger i Auktionsverkets gamla lokaler och har funnits i bara någon månad.

Taverna Averna serverar italiensk mat och man kunde beställa både antipasti, primi piatti och secondi piatti på samma sätt som man blir serverad mat på en italiensk restaurang. Jag åt Caprese till förrätt och Vongole som varmrätt. Speciellt Capresen var god. Vongolen var ganska lite mat och inte speciellt många musslor men efter påtalande om bristen på musslor så sänkte de faktiskt priset. Vongolen var god men det är en bit kvar till att mäta sig med de man blir serverad i Italien

Annons

Lokalen var jättefin med massor av tavlor på väggarna och högt i tak, det kändes som restaurangen funnits ett tag. Servicen var föredömlig.

Om du är i närheten tycker jag det är värt ett besök. Det var gott men jag hade kanske förväntat mig lite mer. Mina väninnor var jättenöjda och det är förmodligen en bättre måttstock:)

001

002

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar