Annons
Annons

Trendigt vid Telefonplan

Jag har varit i Stockholm i helgen. Jag bodde vid Telefonplan, så i fredags åt jag och sambons dotter lunch på ett häftigt ställe som hette A. B. Café. Caféet ligger på Valborgsmässovägen 34 och är inramat i en fantastisk blå kakelvägg. På bottenplan i ett av lamellhusen, nära restaurang Landet, hittar du A. B. Café. De serverar grillmackor, sallader och 3-rätters. Och säkert fler saker som jag missade när jag var där.

Annons

Vi valde en 3-rätters med ugnsbakad rotselleri, sås och rostade hasselnötter, en pastarätt med ugnsrostade grönsaker och saffranstosca med kaffe till dessert. Det var vegetariskt och det var mycket gott.

Personalen var gullig och jag uppfattade det som att caféet är med i White Guide. Jag är väldigt förtjust i både Midsommarkransen och Telefonplan med sin 50-talsbebyggelse och de häftiga restauranger, bagerier och caféer som blir fler och fler i området. Så att få äta lunch där var en ynnest.

Om du är i krokarna – besök A.B. Café!

a-b-cafe

telefonplan

cafe-telefonplanmat-telefonplan

a-b-cafe-telefonplan

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar