Annons
Annons

Trevliga affärer i Göteborg

Det har poppat upp lite trevliga affärer i området mellan Grönsakstorget och Kungsgatan i Göteborg. Ja de har kanske funnits i 2-3 år men eftersom jag sällan är inne i stan numera så är de lite nya för mig. Affärerna jag tänker på är Artilleriet och Floramor och krukatös.

Annons

Artilleriet som ligger på Magasinsgatan är en inredningsaffär med mycket fina saker. När jag var där för någon vecka sedan hade de fina utemöbler och en superfin tillbringare i en vacker blå färg. Och fina brevpressar, ja ni kan se dem på en av bilderna. Ska väl höja ett varningens finger här, affären har rätt så höga priser. Men titta är ju förstås fortfarande gratis.

016

017018

Den andra affären – Floramor och krukatös – är en kombination av blomsteraffär och kruk- och interiöraffär. Adressen är Kaserntorget 8 och det kan vara lite klurigt att hitta dit. Man går in på en liten innergård och sedan får man gå upp för några trappor. Själva butiken är jättefin och det är en fröjd att bara gå runt och titta. På samma innergård driver Da Matteo caféverksamhet, oj vad det luktade gott av nybakt chokladkaka när jag var där sist.

031

033034

034036

037

032

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar