Annons
Annons

Vad gör man i Uddevalla just nu?

Jo det ska jag berätta för er.  Sveriges kanske bästa konstutställning just nu pågår på Bohusläns Museum i Uddevalla. På museet visas ett 100-tal tavlor av 25 konstnärer som alla går under epitet Göteborgskolorister. Jag var där idag och jag tyckte utställningen var fullkomligt magisk. Gillar du färgstark och expressiv konst ska du absolut gå dit. Utställningen pågår till 27 augusti.

Annons

För att få lite matanknytning i det här inlägget kan jag lägga till att jag efteråt åt en av de godaste falafelrullar jag någonsin ätit. Den var nästan i klass med de man kan äta i Malmö som ju är Sveriges falafelmekka nummer 1:) Orientköket heter matvagnen som säljer dem och den är placerad snett mittemot Willys. De har öppet alla dagar i veckan. Gå dit!

Här kommer några bilder

LÄS OCKSÅ

(18)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar