Annons
Annons

Vansinnigt god lunch i Göteborg!

Igår åt jag otroligt god lunch på Barabicu här i Göteborg. Jag tog med mig sonen och systerdottern som har sportlov, det är ju så mysigt att gå ut och äta med trevligt sällskap. Jag har varit på Barabicu tidigare, fast på kvällstid, och ätit helt fantastiskt god spansk Ibericogris. Nu hade jag hört att deras lunch skulle vara något utöver det vanliga.

Annons

Vi fick en trevlig liten rödbetssallad som starter och sedan beställde alla tre in pocherad kolja med citron, parmesan, vitvinssås och friterad gnocchi. Ja det var jättegott, fisken var perfekt och friterad gnocchi tillsammans med vitvinssås till det – ja ni hör ju själva!   Och på det fick vi kaffe och små goda salta chokladkakebitar.

Om du är i centrala Göteborg och ska äta lunch – då måste du gå till Barabicu!

barabicu

kolja-barabicu

img_7101

 

 

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar