Annons
Annons

Varför har ni så tråkiga bullar SJ?

Hallå SJ, varför har ni så tråkiga bullar? Jag åkte tåg till Stockholm i förra veckan  och då slog det mig, som så många gånger förr, varför har ni så tråkiga bullar?

Om man kollar på SJs mackor och mat så känns den helt ok. Jag har till och med ätit en av mitt livs godaste mackor (läs här om den mackan) på ett SJ-tåg, men bullarna? De är ju bara så tråkiga! Hur går det till? I detta Sverige, där det bakas och säljs så många goda bullar.

Annons

Ok, då kanske ni tänker – köp något annat. Men jag vill ha bulle och inget annat.

Jag framförde förstås mitt klagomål till en av dem som jobbade där. Jag fick en avmätt kommentar som svar.

Nej SJ, skärpning! Fixa bättre bullar. Nu.

sj-kanelbulle

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar