Annons
Annons

Varför så stora påsar Ica?

Häromdagen var jag på ett stort Ica som ligger nära där jag bor. Och ganska ofta när jag är i just den butiken så slås jag av att de har fruktansvärt stora plastpåsar i grönsaksdisken. De är nästan lika stora som de man köper i kassan. Jag tycker man läser var och varannan dag om att ”vi måste minska antalet plastpåsar i butikerna” och att det finns länder som har minskat sitt påsanvändande med jättemånga tiotals procent. Men just den här Ica-butiken tycks ha missat alla sådana diskussioner. Jag framförde mina synpunkter till killen i kassan och han såg klart besvärad ut. Han  svarade att det behövs stora påsar när man handlar mycket frukt eller grönsaker.

Annons

Jaha. Vad svarar man på det?

plastpasar

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar