Annons
Annons

Världens finaste tekannor!

Finns det något finare än små tekannor? Jag är helt såld på det. Det ska vara tekannor för två personer, stora tekannor kan också vara jättefina men det är något extra med de små pluttiga.

1989 köpte jag den här tekannan på Nya Zealand. Kannan är ett av mina käraste köksföremål. Den fanns i flera storlekar och var en poppis modell, vi såg den på flera ställen. Jag använder min varje gång jag ska dricka te.

Annons

Häromveckan såg jag en jättefin på Åhléns i Stockholm. Tror den kostade 189 kronor. Mycket fin. Är lite sugen på att köpa den till sonen, någon gång ska han väl bo i en etta och bjuda någon på te:). Den ser ganska stor ut på fotot men den är jättesöt i verkligheten.

Den här i beige brukar jag köpa som studentpresent. Gillar den skarpt. Finns på Allum i Partille.

Den här hittade jag i en antikaffär i Midsommarkransen förra helgen. Alldeles förtjusande, om du frågar mig. Nej jag köpte inte kannan, skulle inte våga använda den.

 


Den här såg jag i en butik i Kronhusbodarna för någon vecka sedan, fantastisk! Vågade inte kolla prislappen.

Den här lite mer klassiska såg på Bohusläns museum i Uddevalla för en månad sedan. Också jättefin.

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar