Annons
Annons

Vildsvinsjägare, loppis och cykeltur

Jag är i sommarstugan på Österlen. Vi har varit här några dagar. Alla som har sommarstuga vet att det är en hel del jobb med att ha sommarstuga, så även för oss. Så de första dagarna här nere har mest bestått av fönsterputsning, ogräsrensning av potatislandet, gräsklippning och allmän städning. Men vi har också sålt prylar på loppisen i Simrishamn och varit hundvakter. Sambons dotter har varit här och hon har jordens finaste hund. Jag är egentligen ingen hundmänniska men hennes hund Tox kan man inte låta bli att gilla. Tox var vildsvinsjägare här i Skåne som ung, de sista åren har hon levt ett mycket behagligare liv i Stockholm. Tox är jättefin.

Annons

Idag cyklade jag till Ica och handlade. Få saker är så mycket sommar och semester som att cykla till affären. Jag njuter faktiskt av att handla mat i de här lägena, det gör jag absolut inte hemmavid. Hela matinköpsturen är något extra, allt som kommer i min väg kollas in med stor nyfikenhet. Lite beror det på att Österlen skiljer sig från det jag är van vid, att det är 30 mil hemifrån, men mest handlar det nog om att jag har semester!

Här några foton:

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar