Annons
Annons

Vilhelmsdals gårdsbutik

Idag gjorde vi en utflykt söderöver. Först köpte vi kalkfärg på ett byggvaruhus i Tommarp till skånelängan som behöver målas om. Därefter bar det efter lite felkörning av till Vilhelmsdals  gårdsbutik som säljer getost och koost  som är jättegod. Butiken har nog funnits i några år men det har aldrig blivit av att vi åkt dit.

Annons

009

När vi svängde av från väg 9 (mot Ystad) hamnade vi på en fin liten grusväg och där vägen tog slut ja där låg butiken. Vi köpte en bit hårdost av getmjölk, den hette Bocke-Per, och en bit vitmögelost som hette Britta. Jag hade läst om deras yoghurt på hemsidan så den var jag nyfiken på men den var slut. Det de hade i yoghurtväg var yoghurt gjord på getmjölk och nja där slutade mitt mod:). Jag kanske missade något, vem vet! Sambon var sugen på korv så det blev ett paket hjort- och lammkorv också.
008
005
006
På deras hemsida kan man läsa om alla  restauranger och butiker runt om i landet som har deras produkter – så om du inte har möjlighet att ta dig hit ner till sydligaste Skåne så kan du leta på något av de ställena.
Om du vill veta mer om deras sortiment kan du läsa HÄR
007

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar